ksf Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Witam. Od dnia wczorajszego próbuje ustalić czy górna pokrywa/osłona z silnika 1.9dCi będzie również pasowała do 1.5 dCi?! Szukałem informacji i na forum i na innych stronach związanych z Megane ale naprawdę jest z tym problem. Udało mi się ustalić iż silniki benzynowe mają inną pokrywę, natomiast nadal nie wiem czy mogę sobie pozwolić na zamówienie takiej z silnika 1.9. Może ktoś dysponuje zdjęciem oryginalnej pokrywy z 1.5dCi? Byłbym niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam. Edytowane 1 Marca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raul333 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Też poszukuję takiej pokrywy i po przejżeniu allegro stwierdzam, że od 1.9 nie pasuje do 1.5. Wyglada inaczej. I nie są to jeszcze tanie rzeczy. Za mało na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi