jaca31 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam Mam pytanie będe zakładał gaz do mojej meganki III GT mam pytanie czy można lub czy macie założony korek podłączenia gazu kolo wlewu benzyny pod klapką -oglądałem i za wiele miejsca na montaż tam nie ma -czy pozostaje tylko zrobienie dziury i montaż korka w zderzaku pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 jak jest mało miejsca to pełnego wlewu nie montujesz ,dokręcasz sobie przy tankowaniu adapter i masz wlew pod klapką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Zrób pełny wlew pod tablicą rejestracyjną, a tablica na zawiasy + magnes (często się tak robi w tym modelu). Zamontowanie wlewu mini jest możliwe, ale musisz za każdym razem dokręcać końcówkę wlewu, co doprowadziłoby mnie do furii, poza tym końcówka zawsze śmierdzi. Polecam montaż pod tablicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal.A. Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mam wlew mini, wkręcenie jej zajmuje 10 sekund, czy śmierdzi? może przez parę minut zaraz po tankowaniu ale i tak wożę ją w bagażniku więc nic nie czuję. Osobiście nie narzekam i polecam takie rozwiązanie. O tablicy na zawiasach pierwszy raz słyszę, ale przyznam, że też ciekawy pomysł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Tutaj akurat Laguna III, ale chyba nikt nie ma wątpliwości, że w Meganie III również da się tak zrobić. Tablica jest na Magnesach, uprzedzam pytanie- nie drży i nie słychać jej. Montaż i zdjęcie: Adam Rogowski Edytowane 3 Marca 2014 przez Marek_07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek17 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Też mam mini wlew pod klapką i jest ok` Zakręcenie trwa sekundy, potem do bagażnika i po kłopocie. Polecam, nie ma żadnych problemów. Edytowane 4 Marca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 jaca31 jak chcesz montować dobrze to podjedź do Davanti w Bytomiu- przy okazji możesz pozdrowić szefa moim nickiem (być może coś zrzuci z ceny). Pełny wlew to wygoda, mini wlewy się kołyszą na tych słupkach, jak zaczniecie sami tankować to zrozumiecie skąd moje parcie na pełny wlew z dobrym mocowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 U mnie tak to wygląda pod klapką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca31 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) cięcie Wygląda to całkiem sensownie dzięki za odpowiedz na posta Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 6 Marca 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi