krisy Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 witam. Jaka jest różnica między linkami podnośnika szyb z przodu w wersji 3 drzwiowej a wersji 5 drzwiowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo33 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ja kupowałem nowe na alle... i wiem o co chodzi, z 3d tańsze o połowę :) Pytałem się sprzedawcy ale stwierdził że nie pasują, są dłuższe . Nie da się skrócić ponieważ są zarobione na końcach, a osobiście nie mam pojęcia czy nie będzie to przeszkadzało i kupiłem za około 80 zł takie jakie powinny być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 a jakie potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Mam Megi w wersji 5D i chciałem zamontować nowe głośniki z przodu i musiałem powiększyć otwór w drzwiach przednich więc rozebrałem je i potem przy składaniu boczków prawych nie zauważyłem że spadła linka podnośnika szyby. Gdy opusciłem szybę nie mogłem już jej podnieść bo okazało się że silniczek wciągnął całą linkę i do tego wszystko sie poplątało. Znalazłem właśnie całe zestawy za 38 zł ale to do wersji 3D wiec ostatecznie kupiłem cały komplet (kółko linki i ślizgi) za 99zł do wersji 5D. Dziś mi przyjdzie paczka i będę walczył z złożeniem tego wszystkiego do kupy mam nadzieję że teraz wyjdzie dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo33 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Koniecznie filmik z youtube i dasz radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisy Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 dzięki właśnie z tego skożystałem:) lecz mam problem jak wsadzić szybe w ślizgi tak żeby nic nie ułamać ?? Niby powinno być na wcisk , ale nie chce ułamać tego dziadostwa bo 20zł jedna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo33 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Nie ma wyjścia, trzeba kombinować. Ja podważałem jakoś wkrętakiem i wskoczyło a nie martwiłem się bo miałem w zapasie 2 plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisy Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Niestety po dwóch miesiącach padła następna linka i jak okazało się winien jest temu plastik w który wkłada się rolkę z nawiniętą linką i mocuje się go do silniczka. Ktoś wie może jak on fachowo się nazywa?? Kiedyś pamiętam że spotykałem go jako jeden z elementów zestawu naprawczego a teraz nigdzie nie mogę go dostać:( Edytowane 17 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi