Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Prośba o opinię

Rozek123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Proszę o opinię tego samochodu:

http://otomoto.pl/renault-megane-C32426405.html

Już byłem na jazdach próbnych i jestem na 85% tak. Bardzo mi się spodobała ta Renia. Przebieg w sumie nie duży. Turbina, rozrząd, 2 wtryski po wymianie przy ok 120k km. No i jak dla mnie najważniejsze to od pierwszego właściciela i z Polski. Muszę jeszcze podjechać do serwisu przed zakupem. Napiszcie mi proszę, na co muszę zwrócić uwagę oraz co sądzicie o tej cenie?

Dodam jeszcze, że trzeba będzie nowe opony kupić, bo zimowe zjechane, a letnich w ogóle nie ma.

Serdecznie pozdrawiam!

Tak. To był samochód firmowy, którym jeździł obecny właściciel, a po 3 latach przysługiwało mu prawko pierwokupu. Dlatego można uznać, że auto jest jak od pierwszego właściciela.

Swoją drogą, skąd wiedziałeś, że byl przerejestrowany?

Witam. Autko jak na swoje lata wygląda na pierwszy rzut oka ok. Zastanawia mnie tylko czemu nie ma zdjęcia lewego boku auta,od strony kierowcy. Na prawym widać wgniotkę na progu. Opis też nie do końca zrozumiały. Duża, kolorowa nawigacja z mapą Polski :P , jakoś jej nie widzę. Sprzedający pisze o aluminiowych felgach i oponach zimowych w gratisie. Auto stoi ze stalówkami i założonymi zimówkami, to alusy bez opon w gratisie? I jeszcze lusterka składane, że elektryczne to się zgodzę, ale szczeże wątpię, że w tej wersji składane.

Lusterka ma składane. Nawigacji brak. Żona właściciela dodawała ogłoszenie metodą Kopiego Pejsta :P Alusu bez opon, zimowe też są do wywalenia. Można założyć, że to auto jest bez kół. Na lewym boku nic ciekawego nie było, poza wyblakłą listwą na drzwiach kierowcy. Prawdopodobnie od słońca.

Zderzak przedni trochę porysowany. Tylny reflektor był klejony. Wszystkie szyby oryginalne. Rozumiem, że to dobrze, że ma 101 KM, a nie 105, ale nie wiem dlaczego ? Czy ktoś miałby możliwość sprawdzenia samochodu po VIN: VF1KMR20533387877 ?

Pozdrawiam