yetiwest Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam, znalazłem autko Meganke 1.4 z automatyczna skrzynia biegów. Powiedzcie jak taką skrzynie sprawdzić czy nie jest walnięta. Auto jest z LPG sekwencja przelatane ma 114 tys km. Na co zwracać uwagę przy oglądaniu meganki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jeśli chodzi o skrzynie automatyczną to polecam stronę automat.pl. A tu masz LINK co powinienes wiedzieć przed zakupem automatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ciekawe jak taki automat przy silniku 1,4 musi jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ja osobiście nie zdecydowałbym się na automat w 1.4. Można się zrazić na całeeeeeee życie do automatu. Bardzo długo się zastanawiałem nad automatem w Renault. Nie ukrywajmy, liderem w tej dziedzinie nie jest. Po zasięgnięciu opinii zdecydowałem się na Lagunę II 3.0 Aut. Niestety znalezienie dobrej sztuki graniczy z cudem. Jak nie po dzwonie, to nie serwisowany automat. I wybór padł na Megane II 1.6 :-P i to w manualu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi