krzysztof.k Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zakupiłem Scenica 2001r. w Niemczech otrzymałem książkę serwisową z wpisami do 76 tyś. km Obecnie auto ma na liczniku 134 tyś.km.Wiem że Volksaweg podaje historię serwisu auta w ASO na terenie europy po podaniu numeru VIN. Czy istnieje taka możliwość w Renault ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 co było konkretnie wymieniane to raczej sie nie dowiesz. Po Vin powiedzą ci o wyposażeniu auta. Możesz dzwonić to prawie nic nie kosztuje(tyle co tel). ja uzyskałem tylko informacje o wyposażeniu może w twoim przypadku będzie inaczej. Ja mam starsze auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Nie, nie ma takiej możliwości. Możesz jedynie udać się z dowodem rejestracyjnym do serwisu w Niemczech, w którym robione były przeglądy. Oni mogą w swoim komputerze mogą zlecenia naprawy/serwisu Twojego auta przejrzeć. Ewentualnie jeśli znasz kogoś w Renault Polska to da się sprawdzić serwisy/naprawy robione w okresie gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Jeżeli było robione tam w ASO to istnieje taka możliwość, że się uda. Trza trochę dobrych chęci ludków z przyjęć. Ja miałem sprowadzane i wszytko się dowiedziałem co było tam robione, podczas wizyt w ASO. Nawet przebieg mi podali ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Mi też w serwisie opowiedzieli o wszystkich naprawach i przebiegu auta przy kolejnych wizytach w ASO. Auto przyjechało z Belgii. Także najwyraźniej taka możliwość istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof.k Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ja dzwoniłem do ASO w Zgierzu "Jaszpol" i powiedziano mi że nie ma takiej możliwości. Chyba zapytam w Renault Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zadzwoń do innego miasta albo poszukaj znajomego który ma znajomego w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ja w trakcie zakupu miałem znajomego w ASO i powiedział mi kiedy była ostatnia wizyta mojego autka w serwisie i co było wymieniane lub naprawiane w serwisie, no i przekazał przy jakim przebiegu to było robione. Pewności nie będziesz miał jeżeli ktoś coś robił poza ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof.k Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Otrzymałem wiadomość na temat historii obsługi w ASO w Nimczech. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 W Renault Polska? Pod jaki numer dzwoniłeś? Nie robili problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof.k Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Pomógł mi Prezes, jeszcze raz dzięki Prezesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tu_es Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam, przesiadłem się z Renault 19 1994r. na Meganke Grandtour po face filtingu z 1999r (silniczek 1.4 benz). Jest super, tylko nie wierze w przebieg z licznika - około 67 tkm. Czy z forum ktoś mógłby mi pomóc (pracuje w Renault lub ma znajomości) sprawdzić autko po VIN, jakie chociaż ma wpisy? thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Zadzwoń do Renault albo podjedź do najbliższego i sam zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Tak jak napisał CareK - wystarczy podjechać do ASO Renault i robią to bezpłatnie.Dowiesz się wszystkiego i będziesz jeździł spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja swoją Megankę sprowadziłem z niemiec w grudniu 2007. Czy jeśli podjadę do ASO to sprawdzą mi jej historię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi