mkotek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, rozmawiałem z gościem który w swojej Megane III wymieniał fabryczne radio bez BT na również fabryczne, ale takie które ma BT (wyprodukowane przez Bosch). Udało się to podłączyć do wyświetlacza który był przy radiu bez BT, również pilot na kierownicy działa. Z tego co mi gość tłumaczył to podłączał mu to kolega w serwisie Renault we Wrocławiu. Wymagało to jakiegoś wywołania błędu w radiu, a potem możliwe jest "przyuczanie/inicjalizacja" nowego radia - dzięki temu nowe radio z BT gada ze starym wyświetlaczem. Czy ktoś na forum bawił się może w ten sposób? Bo jak widać da się.... wiem że opis podłączenia nie jest dokładny - ale może kogoś naprowadzi na to jak to zrobić Ja bym u siebie chciał zrobić taką wymianę - ale do Wrocka mam trochę nie po drodze. Widziałem tematy w którym była mowa o wymianie radia - ale razem z wyświetlaczem, a mnie nie o to chodzi. Pozdrawiam Maciek Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi