lk73 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jak w opisie chodzi mi o sklepy z częściami Renault. Podajcie koledzy jakieś linki. Kiedyś był taki fajny sklep autkoplus. No właśnie kiedyś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Jest nadal tylko zmienił nazwę wajbex.pl Ostatnio zamawiam na motointegrator.pl ze względu na bezpłatny odbiór w mieście. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 http://www.renault-czesci.pl/ ostatnio tam zamawiałem i wszystko ok. Ceny oryginałów bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zamawiałem w wajbex, quippo i motointegrator(intercars) Idealna obsługa. Ostatnio kupiłem cześci w stacjonarnym sklepie ponieważ liczył się czas i to, że za jednym zamachem miałem wszystko. W netowych coś było w jednym to znowu drugiego nie było. Akurat taki przypadek, ale normalnie polecam netowe. Jeśli jeszcze odchodzi koszt przesłania(mamy możlwość osobistego odbioru) to już super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vorph Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja kupowałem parę razy na www.e-autoczesci.pl. Byłem zadowolony i generalnie bez zastrzeżeń. Mają tam niezły wybór do różnych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs0n Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja od 4 lat zaopatruje sie w http://www.motopartner.pl/ - mają dobre ceny, zawsze doradzą którego producenta polecają (który trzyma jakość, jest mało reklamacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi