dibi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Mam problem we wnętrzu samochodu. Otóż na środkowym tunelu Koło skrzyni biegów strasznie osadza się kurz i paprochy. Wygląda jakbym palił w środku papierosy, a jestem niepalący. Wymieniłem specjalnie w tym celu filtry i dalej to samo. Czy też tak macie u siebie? Jak można próbować rozwiązać ten problem prócz stosowania jakiejś kosmetyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Filtry? czyli filtr kabinowy również?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dibi Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Tak jest, filtr kabinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Może coś zostało w przewodach wentylacyjnych i teraz się wykrusza. Uszczelki od okien mogą przepuszczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi