TAZZMAN Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 witam mam mały problem. mianowicie nie dawno zauważyłem że nie działa mi lewy boczny kierunkowskaz, reszta działa poprawnie (nie przyśpiesza). dzisiaj zdjąłem obudowę myśląc, że żarówka jest przepalona i wsadziłem LED bo akurat taki miałem i też nie działa, sprawdziłem próbówką i nie pokazuje plusa- zgłupiałem, nie wiem co może być przyczyną POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Kolego ledy mają polaryzację i trzeba je odpowiednio włożyć w gniazdo aby działały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 aston z ledami różnie bywa raz się trafi na spolaryzowaną a raz nie co raz częściej zauważyłem że w motoryzacje idą niespolaryzowane. TAZZMAN pozostaje Ci wydobyć nadkole i zobaczyć czy kable są całe jeśli nie to zrób bypass (ewentualnie rozgrzeb elektrykę) z kierunku w lampie przedniej i wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZZMAN Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 zrób bypass to znaczy co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Chyba, że jest to coś nowego tzn dioda nie spolaryzowana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi