Nabojowy Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Czym przymocować tapicerkę w bagażniku w kombi. Średnica otworu jakieś 14,5 mm Pytałem w kilkunastu sklepach i nie znalazłem kołka o takiej średnicy. Wie ktoś gdzie takowy dostać albo czym to przymocować? Regulamin forum jasno mówi o zasadach dodawania zdjęć a na czerwono zaznaczono, który link wkleja się na forum :) Prezes Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja przykleiłem to butaprenem bezpośrednio do metalu. Zobacz w linku w moim opisie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja też to mam, ale nie aż w takim stopniu. Hmm... taśma dwustronna (np. Tesa) chyba przy takim odgięciu będzie za słaba, ale zacząłbym od tego, bo to odwracalne jest :) konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nabojowy Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Taśmy próbowałem i żadnego efektu to nie przyniosło. Chyba zostaje ten klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi