kamilmegan Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Witam mam taki problem z jedną z kart a mianowicie kartą mogę otworzyć samochód wraz z bagażnikiem lecz nie mogę odpalić silnika jaki serwis elektroniczny polecacie ? jest sporo ofert naprawy na allegro lecz chciałbym wysłać kartę do jakiegoś sprawdzonego "magika" Edytowane 8 Maja 2014 przez kamilmegan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 tylko KARTA REPUBLIKA w Kaczorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Również polecam el-cars. Może też cinas_ z naszego forum Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilmegan Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ok dzięki za pomoc ;) dziś wysyłam, jak mi odeślą to napisze czy udało im się naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam Mam identyczny problem z kartą w swojej Megane proszę was o pomoc potrzebuje na już ją naprawić i teraz moje pytanie cewka jest na trzech pinach jeden z tych pinów się nie trzyma czy wie ktoś gdzie mogę go połaczyć na krótko zrobić taki baypass żeby grało i karta była wykrywana bo przylutowanie i poprawienie lutów nic nie daje lecz jak jestem w samochodzie i odpowiednie nacisne cewkę do karty to jest dobrze i samochód zapala. chodzi o ten zaznaczony pin Jutro pilnie potrzebuje samochodu potem wiadomo karta loduje w Kaczorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) z tego co widze ten lut nie ma znaczenia on odpowiada za to zeby cewka nie wyginała się na boki Edytowane 12 Maja 2014 przez pawelsonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turek2424 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam, znacie pojemność kondensatora tego zaraz za stykami baterii? Zaznaczone na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi