haway Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Moge prosić o fotki jak macie w GS2ph2 zamocowane wewnętrzne lusterko dodatkowe, mam panoramę i nie mam extra lusterka. A przydałoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) fabryczne nie pasuje, brak na niego miejsca w podsufitce.. U mnie też takiego brak i miejsca na niego, choć nie mam sterowania otwieranym dachem, bo mam go na stałe. Ostatnio widziałem takie na przyssawce do zakupienia w biedronie za 7zł. W niektórych są do nadal, przynajmniej jeszcze w czwartek widziałem. http://fanbiedronki.pl/gazetka/2014.04.14.oferta/6033,Akcesoria,samochodowe,w,Biedronce Edytowane 10 Maja 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) Mam dokładnie takie lusterko, kupione co prawda gdzie indziej, ale nawet napis na boku się zgadza. Ot, zwykłe lusterko (lekko wygięte) do obserwowania wnętrza auta. Ja używam do podglądania dzidziusia, można je przestawić na tylne siedzenia bądź przednie. Nie jestem przekonany, że spełni Wasze oczekiwania, głównie przez swój kształt. Do celów opisanych przeze mnie mogę polecić, poza tym, że trzeba poprawić klejenie szkiełka do plastiku - od nagrzania się, wypadło :) No ale to produkt za ~10 PLN. Pzdr., konwil PS: Dla potomnych Zdjęcia z tej aukcji: http://allegro.pl/lusterko-wewnetrzne-do-obserwacji-dziecka-slim-i4216742086.html SUPLEMENT 14.05.14: Taa... To czeka mnie teraz 7 lat nieszczęść, bo wczoraj szkiełko się odkleiło i przy próbie ponownego przyklejenia do plastikowej ramki po prostu pękło. Wycofuję polecenie :) (podklejałem na taśmie dwustronnej TESA) Edytowane 14 Maja 2014 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Cześć Wybaczcie jeśli podobny temat istnieje, ale nie doszukałem się. Mam pytanie, czy można w naszym scenicu dołożyć lusterko wewnętrzne do obserwacji dzieciaków? Mam wersję jak najbardziej podstawową, bez szyberdachu, ani niczego podobnego. Na oko wydaje się, że jest to tylko kwestia wycięcia odpowiedniego otworu w podsufitce pomiędzy szybą a lampką sufitowa i już? Mam rację? Ktoś z was próbował może? Pewnie najprościej byłoby kupić lusterko na przylepca, ale skoro używki chodzą na allegro za marne grosze, to czemu by nie spróbować. Dzięki za sugestie Edytowane 30 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Skoro nie masz szyberdachu i sterowania nim w tym miejscu, to bez problemu powinieneś to lusterko zabudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi