tomaszozog1990 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Witam, jak w temacie, czy jest możliwość zakodowania używanej karty w megane iii chodzi o kartę hand free, na alledrogo są oferty używanych kart, tylko zastanawiam się czy cokolwiek da się z tym zrobić i co jest do tego potrzebne, czy komputer u mechanika z programem takim jak do diagnostyki czy specjalny system lub urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Jak narazie nie słyszałem aby ktoś kodował używane karty do III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandi96 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Dla zainteresowanych dodam, że kupno nawet czystych kart na allegro to kłopot z ich kodowaniem, wiedza na własnym przykładzie. Serwis Renault zupełnie odpada i 99% specjalistycznych zakładów trudniących się dorabianiem kluczy. Polecam tylko kupić kartę wraz z kodowaniem (konieczny przyjazd samochodem do takiego warsztatu). Edytowane 1 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Czy nowa karta z aliexpres nadaje się do zaprogramowania? Czy też lepiej kupić używaną i przelutować podszykowany nowy transponder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Moje doświadczenie i kolegów po fachu pokazuje, że karty z Aliexpress zazwyczaj nie działają. Ja nie trafiłem jeszcze na żadną poprawnie działającą kartę do "trójki". Co więcej, w większości przypadków opisują, że jest do megane a w rzeczywistości jest do Koleosa, a te nawet poprawnie wyprodukowane z megane nie mają prawa działać bo nadają na innej częstotliwości i są też inaczej prekodowane. Poza tym, spójrz na post nad Twoim. ASO Ci tego nie dopisze a specjalistów posiadających sprzęt do kart do trójek ze świecą szukać. W Warszawie jest nas conajwyżej kilku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi