raul333 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 witam. Co sądzicie o tym autku? http://otomoto.pl/renault-megane-C32446773.html Mam znajomego w serwisie i po vinie wiem, że przebieg oryginalny :D . Ale wiem też, że czyszczony był filtr cząstek stałych przy 45 tyś.Co to może oznaczać? Jest jakieś zagrożenie z tym związane? Poradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Pewnie ktoś jeździł tylko po mieście i nie miał kiedy go "przedmuchać" dlatego zrobili to w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Brak odblasków w tylnym zderzaku - wyrwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi