Bazagier1 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) Witam. Mam pewien problem odnośnie tego, że nie wiem czy to normalne bo grzeją mi się tak te nóżki przylutowane w module sterującym klimatyzacją, że nie mogę ich dotknąć jak i sam tranzystor też się grzeje. Czy to tak powinno być i dodam, że często przepala mi się właśnie ten tranzystor i klima chodzi na ful obrotów. Edytowane 17 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 A tranzystor był posmarowany pastą termo przewodzącą przed montażem z radiatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 czysty filtr p.pyłkowy to podstawa dobrego działania tego układu - jest on chłodzony powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazagier1 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 był smarowany za każdym razem .Powietrze chłodzi nawet lepiej niż kabinę tam mi się wydaje bo daje lepiej w tym miejscu co jest on montowany niż z kratek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi