speedyes Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Może to banalne i głupie pytanie, ale nie mogę właśnie tego ogarnąć lub coś jeszcze "nie gra" tak jak powinno. Jak włączyć tylną wycieraczkę?? Na końcu "wajchy" od wycieraczek nie mam tego pokrętła jakie jest podane np w instrukcji. Na wstecznym gdy któraś z pozycji jest włączona wycieraczka chodzi. Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Może ktoś zmienił manetkę i nie ma. Tak to powinno wyglądać jak TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Możesz kupić ewentualnie samą manetkę za grosze i wymienić. Wymiana jest banalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedyes Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 da się to wymienić bez zdejmowania kierownicy itp itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Tak. Wystarczy zdjąć obudowę manetki jest z dwóch połówek złożona złączone na środku. Od spodu masz trzy śruby torx. Wykręcisz trzy i rozłączasz ze sobą obudowę. Manetka jest zamontowana na śrubkę torx i zatrzask. Demontaż samej manetki jest łatwy, na pewno sobie poradzisz. Do wykręcenia śrub w obudowie dobrze abyś miał przedłużke torx będzie łatwiej kręcić. Edytowane 26 Maja 2014 przez n1gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedyes Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 to super, myślałem, że to więcej roboty. Ile może kosztować sama ta manetka na szrocie ? Pytam, żeby się nie dać zrobić w balona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Na szrocie myślę że z 20 zł. Dodano: 01 cze 2014 - 11:08 Sppedyes i jak wymieniałeś manetkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi