sekal Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 to co wyżej, do tego wynająć garaż, co wcale dużo nie będzie kosztować. To jest wygoda kiedy chce to wstawiam i mnie nie interesuje czy ktoś obije drzwiami, czy sypnie gradem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) I chyba tak zrobie,że zaleje do pełna,odłączę aku i po sprawie. A czuwać będzie mama nad Megi:) Nie miałbym problemu gdyby ojciec był na miejscu,ale też pracuje za granicą tyle że w Norwegii. Dzielnica u mnie podobno najspokojniejsza w mieście,ale zdarzają sie przebicia opon czy połamane lusterka. Żeby jeździć to trzeba zalać,a ceny paliw w Nl pewnie wyższe niż u nas,wiec dodatkowy wydatek. Jeszcze jedno pytanie czy szyby lekko otworzyć?? Edytowane 23 Maja 2014 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) Myśle że nie są dużo wyższe niż u nasj. Poszukaj po okolicy czy ktoś nie ma garażu do wynajęcia. To nie jest duży koszt. Edytowane 23 Maja 2014 przez lukwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszchm Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Może odstaw na parking strzeżony? Tam raczej nikt nie powinien poprzebijać opon czy urwać lusterek czy wybić szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Może na parkingu sprobować się dogadać by ktoś ją przepalił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jest naprzeciwko mnie parking strzeżony 120zł za miesiąc,ale siedzi tam dziad który zawsze jest wstawiony i strzeżonego parkingu bym tego nie nazwał;) A na parkingu przed blokiem gdzie parkuje mamy monitoring i jest ochrona w bloku,co prawda jakiś dziadek 60letni,ale daje rade;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Oświeci mnie ktoś w jakim celu ma zatankować do pełna? Nie zawracaj sobie głowy "przepalaniem" ,akumulator odłączyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jest naprzeciwko mnie parking strzeżony 120zł za miesiąc niewiele, bardzo niewiele więcej płacę za garaż, który też jest na strzeżonym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dopiero przeczytałem całość .Naprawdę nie masz żadnego znajomego czy rodzinki, nawet ciut dalej niż mieszkasz, u której zostawisz auto na ich podwórku, garażu? Może ktoś się znajdzie. No fakt, czasem nie ma miejsca, ale.....może. Pod gołym niebem to strach zostawiać na noc. Niestety większość musi......Najlepsze stare gospodarstwo rolne, stodoła, plandeka i niech czeka na swój dzień :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Szybciej rdza zainteresuje twoim autem na postoju:P Możesz mi go dać na pół roku o ile nie rozleci mi podczas jazdy np. za granicą...:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Naprawdę nie masz żadnego znajomego czy rodzinki, nawet ciut dalej niż mieszkasz Mam rodzinkę nie daleko 100km ode mnie,jest tam garaż,ale zajęty,a znajomym nie chcę zostawiać,bo jakby co to wiadomo nie ma winnego;( Ceny wynajmu garażu wahają się między 130 a 160zł w mojej okolicy,na te 6 miesięcy się opłaci;) Mógłbym zostawić kluczyki mojemu 16 letniemu bratu,odpaliłby od czasu do czasu,ale sam niedawno byłem w jego wieku i wiem jakie głupie pomysły chodzą po głowie.Wystarczy sobie przypomnieć ostatnią tragedię jak gówniarz wziął kluczyki rodzicom od Scenika i wylądowali na drzewie... Możesz mi go dać na pół roku o ile nie rozleci mi podczas jazdy np. za granicą...:P Jeśli zrobisz w nim w międzyczasie droższe naprawy to jeszcze dzisiaj jestem w Poznaniu hehe ;) Edytowane 24 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Oświeci mnie ktoś w jakim celu ma zatankować do pełna? Żeby woda się w zbiorniku nie zbierała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Hm...tankować do þełna, ale teraz mamy już letnie paliwo. To ma jakieś znaczenie, gdy kolega zatankuje letnie i zostawi auto do zimy? Oto jest pytanie :D To mżze jeszcze dolać coś naa cały bak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Nie chodzi o zamarzanie. Woda w paliwie pogarsza jego jakość co może się potem źle odbić na wtryskach. Pół litra wody na 10l paliwa jest dużo gorsze niż pół litra na 60l on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Pół litra wody na 10l paliwa z 60 litrów powietrza z baku będą śladowe ilości wody które zostaną rozcieńczone przy pierwszym tankowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi