vorph Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jak w temacie. Kto ma chęć, niech zagłosuje. Żeby nie były same Ople, Fordy i VW :) http://www.auto-swiat.pl/nat2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs0n Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 wypełnione :) Całkiem fajnie skonstruowana ankieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ankieta wypełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Ja delikatnie mówiąc ignoruję wszystkie tego typu ankiety i akcje organizowane przez AŚ. Niestety osobiście nie jestem przekonany do tego tytułu, choć za młodu przez długie lata regularnie kupowałem AŚ. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs0n Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 AŚ to jedna wielka reklama, ale sama ankieta jest udana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ankieta jest chyba przykrywką , a głównym celem jest utworzenie bazy adresowej właścicieli aut. Ja tak to widzę, bo nie ma możliwości wysłania ankiety anonimowo, bez podania adresu, nr telefonu itp. Radzę omijać takie " ankiety", żeby w przyszłości nie być niemile zaskoczonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi