damian_opole Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Mnie ucieszyło odszkodowanie za utratę zęba jedynkę ;) Łącznie z obu ubezpieczalni ( PZU I Generali ) dostałem tyle, że wystarczy mi na wstawienie nowego zęba i tydzień albo i dwa wakacji nad morzem z dziewczyną ;) Oczywiście ZUS robi problemy, ale mogą się wypchać ;) Edytowane 23 Marca 2015 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Ucieszyła mnie i nie tylko mnie, dzisiejsza wiadomość, że młodszy syn Artur, po kolejnym etapie olimpiady ekonomicznej w Krakowie, zakwalifikował się do finału, który będzie w połowie kwietnia w Koszalinie, a tym samym już jest zwolniony z teoretycznej części przypadających w czerwcu egzaminów na technika. (po drodze jeszcze 10 kwietnia finał konkursu wiedzy o podatkach w Katowicach, ale z tego poza nagrodami rzeczowymi są mniejsze profity) Miesiąc temu też taka pozytywna wiadomość była ale ta dotyczyła propozycji angażu Artura do pracy w Wiedniu, w firmie logistycznej LKW Walter. Wyławiają młodych, którzy sprawdzili się tam na praktykach. Angaż oczywiście został już podpisany, nawet bez kolejnych rozmów kwalifikacyjnych, a początek zatrudnienia nastąpi zaraz po ukończeniu szkoły i terminie egzaminów na technika. Dodano: 04 kwi 2015 - 02:20 I na potwierdzenie i dla zarchiwizowania, nagrany fragment rozmowy jaka była przeprowadzona z Arturem na antenie regionalnego radia 90Fm. Nagrywane w aucie rejestratorem z telefonu, więc jakość taka sobie.... Gdzieś tam po nagraniu, poza anteną, padło pytanie od prowadzącej wywiad, czy Artur nie myślał o pracy w radio, bo ponoć ma "radiowy głos" Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 W dniu wczorajszym podpisałem umowę o pracę na czas nieokreślony co w znaczącym stopniu ustabilizuje moją sytuację. Jest to o tyle fajny akcent, że jest to dopiero druga umowa z ŚSPON i wcale nie musiała być bezterminowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Wczoraj ucieszyło mnie świadectwo ukończenia technikum ekonomicznego, przez młodszego syna Artura. Wprawdzie nie z paskiem ale grubo powyżej średniej szkolnej i z dodatkowymi wyróżnieniami za miejsca w finałach w ogólnopolskim turnieju wiedzy handlowo menadżerskiej i śląskim konkusie wiedzy o podatkach, co zostało nagrodzone bonami finansowymi, do realizacji w rybnickich księgarniach. Tak więc edukacja na poziomie średnim w latach 2011- 2015 została zakończona z oceną wzorową... z bonusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ładna pogoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Dobry humor na kilka dni zapewniła mi krótka przejażdżka cackiem mojego znajomego. Starym rupciem (rok produkcji 1991), powoli bo silnik na dotarciu, ale było ekstra. Pogoda dopisała no i obaj jakoś się zmieściliśmy-obaj ponad 190 cm. wzrostu i nie do końca sprawne kolana. Znaczy się dwóch panów w średnim wieku się lansowalo po okolicy ;) Edytowane 23 Maja 2015 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 podjechałem na wybory czystą renią :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Spalanie Meganki średnio 5,5 l na 250 km czyli 100 km trasa i wioski w deszczowym pogodzie i reszta to ekspresowa S3 i autostrada A6 od 80 do 150 km/h:-) i miasto szczecin duży korek... dobry wynik? Edytowane 13 Czerwca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Zmień auto, bo Cię oszukuje :) A co mnie ucieszyło, dzisiaj? Pogoda za oknem, wreszcie lato, prawie prawdziwe. :) Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfeer Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Lato lato i dalej leje :( Edytowane 19 Czerwca 2015 przez volfeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk33 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ostatnio 10 był mój szczęśliwy dzień...bo wypłata mi wpłynęła na konto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KajkaM Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Ucieszyła mnie ostatnio taka akcja: korki w Łodzi, a ja stoję i nie mogę się ruszyć, gorąco, głodna i wkurzona. Stoję na pasie do skrętu i do jazdy na wprost, podłamana. Nagle widzę, że na sąsiednim pasie - tylko do zjazdu na prawo, pan zobaczył, że chcę zjechać i zrobił mi miejsce, przyblokowując innych, którym się tak bardzo spieszyło. A jak się do niego uśmiechnęłam, to mi pomachał. Niby to normalne, ale tak mało życzliwości jest ostatnio wśród kierowców, że jakoś mi się miło zrobiło :) Edytowane 6 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyli Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ucieszyło mnie jak córeczka powiedziała swoje pierwsze "Tata" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponiarz Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 A mnie ucieszyła wiadomość o ożenku kolegi :) Przynajmniej na weselu się wyszaleję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Niezapowiedziany, a tym samym niespodziewany wczorajszy przyjazd młodszego syna Artura na weekend, po ponad miesięcznym pobycie i pracy w Wiedniu. Jak rodzinna tradycja nakazuje, dobrym zwyczajem jest z pierwszej "prawdziwej" wypłaty ojcu flachę postawić. Wywiązał się z tego w 100% stawiając 0,7 pięciogwiazdkowej METAXY, która została wspólnie rozpracowana. Niestety jutro po południu wraca, bo w poniedziałek rano znowu do pracy w LKW Walter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi