Liso Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Pokochały wygłuszenie, krew mnie zalała i wyjąłem całkowicie bo jeszcze zaczną osprzęt silnika wynosić przy okazji. Spać pod maską nie będę, żeby pilnować więc może jakiś skuteczny sposób na odstraszenie macie? Psikadła chyba odpadają - poprzedni właściciel w Jeepie spryskał nam takim lepiszczem pod maską silnik i wszystko się klei. Widziałem temat z wygłuszeniem MIII matami boll - dobry patent do diesla zamiast tej wełnodykty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Kup najtańsze kostki do kibla i co jakiś czas spryskuj wodą żeby śmierdziały u mnie jak na razie działa a miałem problem z kunami które upodobały sobie przewody zapłonowe i uszczelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Hmmm, dobre.... ale do środka nie leci bryza spod maski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 W samochodzie (w środku) nic nie czuć, tajemnica tkwi w tym by powiesić je jak najniżej. Ewentualnie możesz próbować jakiś płynów w spreju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rypek Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Potwierdzam.... kostki odpędzają gryzonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca1971pl Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Witam, ja na aller..... kupiłem odstraszacz do kun i powiem że po 2 latach zero problemów, a mam 200m do lasu. Także problem z kotami jakoś się rozwiązał i już nie przesiadują mi na masce. pozdrawia jaca coś podobnego do http://allegro.pl/odstraszacz-kun-gryzoni-kemo-m100n-germany-i4366161634.html Edytowane 6 Lipca 2014 przez jaca1971pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi