lemanio Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Witam , ostatnio w upał, otworzyłem cały szyberdach. Po wyjściu z auta i wcześniejszym zgaszeniu silnika, postanowiłem , że szyber będzie otwarty. Niech się auto wietrzy ;) Jakie było moje zdziwienie gdy, po zamknięciu drzwi , zaczął automatycznie zamykać się szyber :) Późniejsze proóby , powtórzenia tego , nie udały się. Jak więc powtórzyć taki "manewr" ??? Pozdro Auto- renault megane kombi 2005. Edytowane 27 Maja 2014 przez lemanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 A przypadkiem kolega 2 razy nie nacisnął przycisku zamykania auta na karcie? Bo szyby można tak zamykać, o ile jest taka opcja w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemanio Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) hmmm nie wiem czy można u mnie zamykać tak szyby :) no szyber się zamknął i tyle.... mam taką wersję auta Mégane II Phase 1 Grandtour Emotion 1.9 dCi 120PS + Confort Paket. Czyli reasumując jeżeli z karty zamknąłem jakoś szyber, to szyby też mogę zamykać ??? Edytowane 27 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 2x szybkie kliknięcie na pilocie (lub klamce) domyka szyby i być może szyber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Idź do auta, otwórz szyby. Zamknij auto przyciskając 2 razy przycisk na karcie. Jeżeli się zamkną to masz możliwość ich zamykania z karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemanio Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) cięcie A zrobie tak :P dzięki :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.13 – cytowanie Aston76 Dobra ok, już wszystko działa... okna i szyber się domyka z karty :) heh nieźle... hmm może mam jakieś inne funkcje o których nie wiem a są w tej wersji autka , które mam ??? :) Edytowane 27 Maja 2014 przez lemanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Tak zamykając szyber pokrętło będzie na open. Nie kręć nim, tylko dociśnij, a szyber się otworzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Wystarczy poczytac instrukcje pojazdu - wszystke funkcje sa ladnie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemanio Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 A czy nie mając HF otworze , drzwi z klamki podchodząc z kartą do samochodu ??? Próbowałem, nie działa, może słaba bateria. Powinno działać ?? czy tylko HF ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 A czy nie mając HF otworze, drzwi z klamki podchodząc z kartą do samochodu ??? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi