and.ru Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Witam, Mam pytanie do uzytkowników. Czy na zdjęciach z poniższego ogłoszenia widać czy coś jest nie tak z tym autem? Warto się zainteresować? Mój odnośnik edit: niestety ogłoszenie już nieaktualne Połączono z już istniejącym tematem. Witam, Znalazłem fajną megankę sprowadzoną z Austrii Megane 1.6 Trochę nie jestem przekonany do aut sprowadzanych ale tych w benzynie z polskiego salonu jest jak na lekarstwo. Warto byłoby się zainteresować powyższą ofertą? Czy rejestracja aut sprowadzonych z Austrii nie jest jakoś skomplikowana? Jestem zielony w tych sprawach :( Edytowane 28 Czerwca 2014 przez damiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Jak każde auto trzeba gruntownie prześwietlić przed zakupem, nie ma co żałować 200 czy 400 zł na sprawdzenie w ASO wraz z podpięciem do kompa. Z doświadczenia wiadomo że coraz częściej nieuczciwi handlarze zaznacza opcję "bezwypadkowy", na miejscu lub w ASO okazuje się że auto jest spawane z 2 lub więcej ćwiartek. :angry: Trochę poza temat, nie wolisz o wiele cichszego Megana w wydaniu 1.4 TCe ? Edytowane 2 Lipca 2014 przez mayn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and.ru Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) Trochę poza temat, nie wolisz o wiele cichszego Megana w wydaniu 1.4 TCe ? Tce też mógłby być ale ciężko dostać w podobnej cenie Dodano: 23 lip 2014 - 10:54 Autko kupione :) Miała być benzyna a jest diesel :) Temat można zamknąć. Edytowane 23 Lipca 2014 przez and.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi