tomer Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Witam, Czy ktoś z was korzystał z oferty renault 4+ ? Dostałem właśnie taką opcję na maila - za 29zł przegląd przed wakacjami + assistance europa gratis. <><><><><><><><><><>><><><><> Interesują mnie wrażenia - czy to naganianie na naprawę w ASO, czy rzeczywiście dobra opcja na tanie assistance na wyjazd. <><><><><><><><><><>><><><><> Pozdro, Tomer Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 7 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 przy okazji wymiany rozrządu pytałem się o to Assistance i jak auto się popsuje to jest odholowywane do najbliższego ASO Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto197272 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Witam. Też dostałem taką ofertę na email(4+). Zadzwonilem z ciekawości. Z racji tego, że mam auto trzyletnie zaproponowano mi przegląd za 49 zł wraz z assistance na całą Europę. Assistance jest tylko na trzy miesiące ale pełne tj.przysługuje nawet samochód zastępczy w razie awarii. Podziękowałem bo mam ADAC za 49 euro na cały rok. Uważam, że jest to bardzo dobra oferta (Renault Polska) dla kogoś kto niema czegoś takiego a chciałby spokojnie podróżować po całej Europie bez stresu o auto. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka94 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Panowie, a wiecie co obejmuje taki przegląd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beowulf84 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Panowie, a wiecie co obejmuje taki przegląd ? Ta ulotka wyjaśnia: http://www.renault.pl/media/minisite/attefd88cf4372b4fc09becda2d782b3a85/UlotkaAkcjaLatoSerwis.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Poza pkt.1 (potrzeba do tego kanału podnośnika, żeby koła zdjąć) pozostałe elementy sam sobie sprawdzę, co robię praktycznie na bieżąco. ;) Za 29 zł to w chwili obecnej ma dwa 6-ciopaki Leszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 przecież tu nie chodzi o przegląd, tylko o zwabienie klienta do ASO :) za 29zł można się dowiedzieć, że w sprawnym aucie można sporo sprawnych części wymienić na nowe, ale z rabatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Czy ja wiem. Na biężąco robię przeglądy tylko w ASO i niczego nie wciskają. Po przeglądzie zawsze twierdzą, że wszystko ok, i nic w najbliższym czasie nie wymaga naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 dokładnie, pic na wode . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Na biężąco robię przeglądy tylko w ASO i niczego nie wciskają. słowo klucz: na bieżąco. Ale jak ktoś ma starsze auto, pomyśli sobie "a pojadę do ASO, niech sprawdzą". I u takiego klienta na bank się coś znajdzie, co trzeba poprawić, albo wymienić. Ja temat olewam, ale są osoby które skorzystają i ASO też przy okazji skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 I klocki za 263. Nieźle. Zakładając, że to jakieś motrio. Za 100 mam ATE, Bosch czy TRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Panowie z reklamy wynika ze jest to assistance europa na rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi