Damianx181 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Witam. Otóż mam taki problem ze nie mam stałego plusa po zamknięciu auta. Radio(pioneer) nie trzyma pamięci, zegarek nie trzyma i licznik dzienny tez nie trzyma (po zamknięciu auta). Co może być przyczyną? Dodam że przed montażem innego radia był. Z góry dziękuje za pomoc. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 A o bezpiecznikach słyszałeś pewnie któryś spaliłeś przy montażu i z tego takie problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx181 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Bezpieczniki sprawdzałem jako pierwsze te w kabinie i pod maska. Chyba ze są jeszcze jakieś o których nie wiem. Aku jest ok bo kreci za pierwszym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Sprawdż,czy bezpiecznik przewodzi,jeśli tak,to musisz iść za kabelkiem i szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Miernik w dłoń i sprawdzaj bezpiecznik. W renówkach bezpiecznik na oko może być dobry a spali się przy nóżce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx181 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Miernik mam, tylko jak to sprawdzić? Czy chodzi o jakis konkretny bezpiecznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wyciągasz bezpiecznik i sprawdzasz czy ma przejście miernikiem ustawionym na buczek. Jeżeli ma to go wkładasz z powrotem. I szukaj bezpiecznika od podtrzymania pamięci. Rozpiska jest przy bezpiecznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx181 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dzisiaj oddaje auto do elektryka, bo jednak sam tego nie dam rady ogarnać. Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ta wymieni ci spalony bezpiecznik za 80gr w cenie 100zł :D Miernik albo kontrola i sprawdzaj po kolei bezpieczniki, przyjmując zasadę, że jeśli z jednej strony świeci to z drugiej też i jeśli z jednej nie świeci to z drugiej też, znów jeśli z jednej świeci a z drugiej nie to masz spalony bezpiecznik, podtrzymanie było chyba + zapalniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi