elf Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Aby użyć sznur, koło trzeba ściągnąć i szukać dziurki. W sumie to ja nie o tym chciałem tylko przestrzec przed kompresorem, który jest w zestawach w kształcie opony (koła) To jednorazówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Byłem zmuszony do użycia tego "g...."( zestaw naprawczy ) w służbowej Skodzie. Skończyło się wezwaniem Mobilnego Wulkana - noc i daleko od miasta. Dobrze, że samochód miał AC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Mam zestaw sznur i klej. Dodatkowo kompresor z puszką podłączaną do niego. Na razie korzystałem że sznura i dał radę. Nie musiałem ściągać koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nft Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 W dniu 21.04.2022 o 11:58, CzechuXX napisał: ....kompresor z puszką podłączaną do niego.... co to ta puszka ? Jaki kompresor (model/firma), żebym wiedział co warto kupić, bo chyba "skuszę" się na taki zestaw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 20 godzin temu, Nft napisał: co to ta puszka ? W oryginale miałem kompresor Continental że znaczkiem Renault. Do tego buteleczka z płynem który uszczelnia dziurę. Kompresor mi się wysypał i kupiłem taki sam już nie brandowany znaczkiem Renault. Kosztował mnie około 70-80 zł. Wyglądał na nieużywany. Dokładnie takie coś: https://m.olx.pl/d/oferta/kompresor-zestaw-naprawczy-kola-opony-continental-jak-nowy-CID5-IDJLCJr.html Dokup sobie do tego zestaw naprawczy sznurów z przesyłką za jakieś 15-20zł. Jak nie przetniesz opony to sobie na drodze poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi