bubolak Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam, nie wiem, czy to dobry dział, ale potrzebuje porady o sprzedaży? mam Meganke 2004 rok, 1.6 16v, przejechane 107tysi. Ile dostane za taka sztukę? Jakie informacje uwzględnić w ogłoszeniu jakich nie. nie jestem pierwszym właścicielem. Z góry dziękuje za pomoc i ewentualnie przepraszam za zły dział/formę posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 zobacz srednia cena np na allegro albo otomoto jezeli jestes pierwszym wlascicielem,samochod bez dzwona, z przegladami w aso ( udokumentowanymi ) to mozesz dodac jakeis 10%do ceny wyjsciowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubolak Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Nie jestem pierwszym właścicielem. W dodatku miałem "stłuczkę" jeśli można to tak nazwać. Był taki odcinek Top Gear, w którym jakiś koleś wsiadł do meganki i wjechał nią w inny samochód. To było coś podobnego tylko, że na szczęście Golf II ma miękkie blachy i zamortyzował meganke. Wypadek to nie był, ale wyskoczyły poduszki (ta od pasażera rozwaliła szybę). Przód wyglądał jak by był lekko przetarty (kosmetyka). Był klepany w serwisie. Teraz nie ma śladu po tym zdarzeniu. Ukrywanie tego to raczej nie jest dobry pomysł. Czy jest? Mam zdjęcia i na nich to wygląda na otarcie. Podobno jak sie podepnie do komputera pokładowego to są wszystkie informacje (co, kiedy, przy jakiej prędkości) dotyczące wypadku. To prawda? http://www.youtube.com/watch?v=S6DHokMIhWo <---- To ten crash test z Top Gear'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 jak bita i uważny kupujący to zawsze wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulf Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 [cięcie] Ale to chyba bubolakowi nie chodzi o to zeby zataić że samochod byl bity, tylko ile może wziąc za fure, ktora była uszkodzona w taki sposob i naprawiona w serwisie. Nie cytujemy posta w całości, odpowiadając bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. - gojgien Ps. Ten avatar przedstawia przedłużenie korolli czy korolla jest przedłużeniem tego w avatarze? [ Dodano: 2008-02-05, 14:57 ] Hm z tych 2 możliwości wybieram 1, tylko co ona w Twoim zdaniem oznacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi