majk88 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Cześć wszystkim , Próbowałem znaleźć podobny temat ale na darmo . Nie działa mi panel sterujący nawiewami i klimatyzacja (climatronic). Zero reakcji, na wyświetlaczu nie pojawia się nic, nawet się nie podświetla. Z całego środkowego słupka działa tylko radio. Spotkał się już ktoś z czymś takim? Renault Megane 2004r grand tour kombi 1.9 dci 120hp Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Kolego zacznij od sprawdzenie bezpieczników. Są dwie możliwości, bezpieczniki odpowiedzialne za panel środkowy są: jeden w kabinie po lewej stronie kierownicy, drugi w skrzynce bezpieczników w komorze silnika. Obstawiał, że któryś jest spalony. Zacznij od tego w kabinie, jest łatwiejszy dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczyk1601 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Mam ten sam problem. U mnie bezpieczniki całe, a po za tym buczy przy lusterku wstecznym... Edytowane 2 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Bzyczenie u góry Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onufry81 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Witam. U mnie także padł ten panel. Sprawdziłem bezpieczniki w kabinie, a pod maską gdzie się znajduje ów bezpiecznik (tzn. który to jest)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi