viperos2003 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam, trzy dni temu po odgrzybianiu klimatyzacji wyskoczył mi SERVIC i usterka elektroniki. W tym samym czasie spaliła się jedna z żarówek świateł mijania, po wymianie błąd dalej się świeci i nie ma żadnych objawów usterki. Ma ktoś pomysł co może być przyczyną błędu? Auto Megane II 1.5 dci 2006 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 lałeś coś w kanały wylotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperos2003 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nie wiem czym odgrzybiali bo to było w serwisie robione, ale chyba coś wpuszczali do schowka do tego wlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Oby tylko ktoś wówczas nie wpadł na pomysł, by wpuścić pianki do kanałów nawiewu w desce, bo objawy całkowicie podobne do wielu już takich przypadków, gdy zalany został UCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperos2003 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 No ale jak by był zalany UCH to chyba by były jakieś objawy tego? a u mnie wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarkac Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam, podczas jazdy pojawił mi się ten sam komunikat, nieraz gaśnie po czym po kilku kilometrach zapala się z powrotem, wszystko działa co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperos2003 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) U mnie okazalo sie zo to czujnik swiatel stop nie dzialal. Wymienilem i wszystko dziala dobrze. Okazalo sie ze jezdzilem bez swiatel stop chociaz wczesniej sprawdzalem i dzialaly. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Kolego Viperos2003 forum to nie komunikator. Obowiązują pewne zasady zaakceptowane przez Ciebie podczas rejestracji. Więc przestrzegaj ich. Aston76 Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 niestety ale IMHO tylko CLIP wskaże właściwą ścieżkę poszukiwań - przekonałem się o tym sam, gdy padł pedał "gazu" oraz czujnik wstecznego, a ja (i inni) szukaliśmy dziury w całym. po podpięciu do CLIPa od razu wiadomo było, co jest do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarkac Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) witam ja dziś zauważyłem że stop świeci się cały czas, czy to może być czyjnik, czy jak by był to czujnik to nie palił się w cale Regulamin pkt. 5.7 - logika wypowiedzi Aston76 Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 czy to może być czyjnik, To może być czujnik. Styki się w mim się mogły skleić na stałe albo połamał się włącznik świateł i styki są cały czas zwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi