Krzychos Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Pawel, nie czytaj tego dosłownie. Insytut mieści się w stolycy ale w praktyce chodzi o posiadaczy/ właścicieli/ użytkowników MIII. Fakt do Warszawy będzie trzeba przyjechać ale 1 raz (ja wybieram się jutro na 10 na 2-godzinne spotkanie informacyjne i by umówić się na montaż "podglądaczy"). Jest jeszcze jakiś drugi termin ale to wygooglaj sobie "udrive" i sprawdź. Sens zabawy w ten projekt na niewielki ale zawsze wymiar finansowy - wg informacji jakie Instytut wcześniej publikował za udział w rocznym bodajże monitorowaniu codziennych zachowań na fajerą uczestnik otrzymuje 800 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Opisz jutro co się na tym spotkaniu działo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Tylko uważajcie na opłaty wstępne i manipulacyjne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 OK, dam znać a jeśli chodzi o opłaty to jak zaczną coś modzić to niech spadają na drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 kiedyś, kilka lat temu była już taka akcja robiona. Ciekawe , czy ktoś to pamięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Pamiętam ale znowu nie moje okolice :) Jak tam, ktoś był na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Krzychos i jak tam po spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayslonio Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Spotkanie z Panią Katarzyną było bardzo przyjemne:) Projekt zapowiada się ciekawie. Czekam na montaż sprzętu do samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek79 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Montaż sprzętu do rejestracji wiązać ma się z odstawianiem samochodu do serwisu na cały dzień. To samo demontaż. W sumie płacą za udział w badaniu , ale nie są to gigantyczne pieniądze i na plus byłby samochód zastępczy na ten czas albo jakieś preferencyjne warunki najmu. A tak padła informacja, że można tam dojechać komunikacją miejską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayslonio Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Z tym trzeba było się niestety liczyć i nie jest to najlepszy aspekt tego badania ale u mnie wyszło dobrze, bo zakład jest po drugiej stronie mostu względem pracy więc auto odstawiam i biegiem do pracy. Po pracy biegiem po auto i będzie przyjemnie z pożytecznym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgoch Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Połączono z istniejącym tematem. Szanowni Państwo, chciałabym odświeżyć temat - wciąż poszukujemy kierowców z Warszawy i okolic! Wszelkie informacje o projekcie można znaleźć na stronie projektu UDRIVE: http://www.udrive.eu/ oraz na stronie Instytutu Badawczego Dróg i Mostów: Projekt UDRIVE W Polsce badaniami objęci zostaną kierowcy Renault Clio III i IV oraz Megane III. Zapewniamy pełną poufność i anonimowość gromadzonych danych oraz gratyfikację za udział w badaniach w wysokości 800 Euro, płatną w trzech ratach. Osoby zainteresowane udziałem w projekcie proszę o kontakt, chętnie udzielę informacji na temat projektu. Pozdrawiam, Katarzyna Goch [email protected] Edytowane 10 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayslonio Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Trochę czasu minęło. Ciekaw jestem jakie zdanie na temat tego projektu mają osoby, które się zgłosiły. Moje się diametralnie zmieniło przez ilość i jakość kwitów, które trzeba wypełniać i dopasowywać do potrzeb Instytutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Opisz co tam musisz robić, żeby Ci zapłacili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayslonio Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Wypisujesz i dostarczasz zestaw kwitów i byłoby ok gdyby robiło się to raz. W moim przypadku niektóre wypisywałem 3 razy i instytut zmienia i dopasowuje kolejne daty żeby się w miarę zgadzało z ich procedurami - niekoniecznie z samą umową. Dodatkowo jedna osoba kontaktowa na początku projektu, nagle podzieliła się i dalej pojawiają się kolejne z którymi trzeba się kontaktować. Ja zrezygnowałem - czekam na informację na temat sposobu i terminu usunięcia sprzętu z samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi