mrarek Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 w sensie - rozciągasz zatrzaski boczne (te widzę, gdzie są) i zsuwasz w dół połówke dolną czy ciągniesz w górę górną połówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Do góry jak dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziękuję - poszarpię dziś znowu :) EDIT: 2015-04-30 No niestety - w dół :) Po wielu bojach, wulgaryzmach i innych brzydkich zachowaniach w końcu udało mi się zamontowac to lusterko. Niestety obudowa to rzeźba (aczkolwiek udana), bo nie pasowała. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Panowie do megane 3 2011r od czego szukać lusterka oprócz oczywiście dedykowanego do meganek? któraś: laguna? clio? fluence? scenic? obecnie mam zwykłe lusterko nie wiem jak mocowane do szyby mam nadzieje, że nie klejone na stałe. Ja u siebie zamontowałem z Megane II . Jest identyczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 W moim temacie nic się nie ruszyło ale widzę, ze ten dotyczy w zasadzie tego samego. Czy do RS'a podejdzie tez z MII albo LII? Pamiętam, ze do LII zamontowalem z MII :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nft Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A czy do MIII z 2008r podejdzie z MII 2006r. żeby przesyłka nie okazała się błędem :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych53 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Dnia 27.09.2016 o 17:14, Nft napisał: A czy do MIII z 2008r podejdzie z MII 2006r. żeby przesyłka nie okazała się błędem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nft Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zbych u mnie podeszło, także gorąco polecam i powodzonka w montażu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek1967 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Dołączając się do tematu o lusterko, czy da się wymienić samo lusterko czy trzeba wymienić z obudową, chodzi mi czy na łączeniu kulkowym się rozłączy? LUSTERKO-WEWNETRZNE-WSTECZNE-RENAULT-SCENIC-III.webp Edytowane 24 Marca 2019 przez zbyszek1967 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi