kacper69 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Założyłem jakiś czas temu bardzo fajne, mocne "żarówki " LED w miejsce przednich żarówek pozycyjnych . Ogólnie świecą w stylu "wiejski xenon", z tym , że znacznie mocniej niż klasyczne postojówki 5W. Znajomi mówią wręcz , że można by z nimi jeździć zamiast świateł do jazdy dziennej, tak mocno świecą. Ponieważ zbliża mi się ( jak i każdemu) termin badań technicznych auta, to nie wiem, czy te badania przejdą ze względu na te światła. Czy ktoś miał już problemy z badaniami z powodu montażu LED-ów w miejsce postojówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cogito1 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Nie wiem jak "mocne" masz te żarówki, bo być może kolor światła robi takie wrażenie. Też mam LED-y "normalne" zamiast zwykłych postojowych i żadnych problemów przy przeglądach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Właśnie zrobiłem, fotki , jak świecą moje postojowe LEDy . Fakt, że jest dosyć ciemno , ale czy nie są za mocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Jak na postojowe to chyba za mocno. To u mnie podejżewam, że nocą dzienne świecą słabiej albo podobniej (wymieniłem zwykłe dzienne na ledowe właśnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Żeby ocenić moc, musiałbyś w identycznych warunkach zrobić zdjęcie z tradycyjną żarówką. Tak to efekt może zależeć od samego ustawienia aparatu. Zmieniając ISO lub czas naświetlenia matrycy możesz osiągnąć zupełnie inne zdjęcie. Osobiście nie podejmuję się oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi