daniel1975 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Witam jestem nowym użytkownikiem grand scenica problem mój polega na ciągłym zapalaniu się świateł awaryjnych tak jakby działał alarm ale bez syreny dzwieku.Pilotem zamkne samochód a awaryjki dalej migają cały czas.Poradzcie coś na to z góry dziekiza podpowiedzi. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 10 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Zdejmij klemę z aku na parę minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel1975 Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 próbowałem, nic to nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 może coś nie halo z przełącznikiem lub wiązką obok drążka zmiany biegów. nie znam SCII z alarmem i oryginalnie też (chyba) nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Alarm dokładany czy oryginalny? Co ja bym zrobił - odpiął ten alarm. Wydawało mi się, że rynek alarmów skończył się wraz z erą produkcji dużych fiatów/polonezów. Nic (poza często problemami) alarm dzisiaj nie daje (no może u niektórych ubezpieczycieli czasami zniżki na Auto Casco). Od zabezpieczenia auta od kradzieży stosuję od lat AutoCasco i mi to starcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi