Mil3k6 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam ma taki problem w M2 jak jade po kostce brukowej to słysze takie grzechotanie z 2 zawnętrznych nawiewów w przedniej desce rozdzielczej . Tak mi sie wydaje ze to z nich dochodzi. Moze ma ktos z was podobne grzechotanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Mam to samo ! ale co z tym zrobic to nie wiem :-( Kolego weź WD-40 i spsikaj podszybie, tam pomiędzy deską rozdzielczą a szybą jest taka gąbka, spsikaj to na całej długości. [ Dodano: 2008-02-25, 18:36 ] Pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Wlałem tam WD 40 i nadal stukota i co teraz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktan Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 i teraz bedziesz mial cudowny zapach Wd 40 gratuluje......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin30lbn Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Pozostaje zaakceptować albo walczyć metodycznie małymi krokami. u mnie coś drżało w podszybiu prawej strony okazało sie kratka wysoko tonowego głośnika dotykała o szybę i na wybojach dawała znać( cholernie irytujący dźwięk) a przy okazji wytłumiłem drugie źródło grzechotania - panel gdzie są lampki do oświetlania przodu kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 u mnie jest to samo i wiem skąd to pochodzi, tak jak już wcześniej było napisane to pokrywa świateł do oświetlenia przedniej części kabiny, klapa schowka i co mnie bardziej martwi poduszka powietrzna w kierownicy, ale to na wybojach przytrzymam ręką i nic nie stuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi