ropuch15 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) witam podepnę sie do tematu też się rozglądam za meganą i natrafiłem na takie cóś http://olx.pl/oferta/megane-luxe-privilage-CID5-ID7ff9z.html#4adaaba2fa dzwoniłem do gościa ma przesłać mi VIN i jak wsio będzie pasować to się po nią przejade - tylko szkoda że nie 2.0 :( Kolego Ropuch15 nie ładnie pisać o swoim zakupie auta w temacie innego użytkownika. Wydzieliłem. Aston76 Edytowane 23 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) cięcie 10 lat i 53 tys. przebiegu? Ale z drugiej strony to chyba jakiś salon sprzedaje, więc może nie cyganiona. Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 23 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropuch15 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Byłem dziś w servisie i wszystko się zgadza mam nawet wydruk, foty robione pod salonem sprzedaje prywatny koleś, tylko ta cena deczko szalona i tak się zastanawiam czy jutro po nią nie uderzyć a tak na marginesie w marcu 2013 roku kupiłem dla koleżanki żony też salonową i z przebiegiem 57 tys. Edytowane 26 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo33 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Cena to trochę przesadzona, co najmniej 5-6 tyś. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropuch15 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Próbowałem z gościem się dogadać ale nie chce zejść z ceny, a chciałem jutro ją zabrać. Jak nie to nie, niech się buja. Edytowane 26 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Też myślę, że cena mocno przegięta. Jakieś 12 tys zł, to jest wartość tego auta. Jak się dobrze poszuka, to ten rocznik jest do kupienia poniżej 10 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziab Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Próbowałem z gościem się dogadać ale nie chce zejść z ceny, a chciałem jutro ją zabrać. Jak nie to nie, niech się buja. ..tak z ciekawości ile zaproponowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropuch15 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) 15 tys zł powiedziałem, że mogę za nią zapłacić gotówka. Edytowane 26 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 cena spora jak za 2004r, te 15 tyś to cena odpowiednia, jeżeli faktycznie jest w bdb stanie z tym przebiegiem, czasami lepiej dołożyć niż kupić pazia za dyche, facetowi pewnie nie bardzo zależy na sprzedaży i wystawił sobie dla jaj, jak ktoś da to sprzeda jak nie to nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropuch15 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 dla mnie 15 to max cena za te konkretnie auto szukam właśnie czegoś fajnego a nie trupa ale 17 tysia to za bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Powiem tak, w dobie tyle szrotu na ulicach i komisach, facet wcale nie chce tak dużo, owszem wydaje się nieadekwatnie do rocznika ale z drugiej strony liczy się ogólny stan auta a tutaj jeśli przebieg jest autentyczny to daje on gwarancję, że to auto jeszcze dłuuuugo pojeździ w miarę bez nakładów większych a może i mniejszych. W tym momencie jakbym szukał samochodu i miał jakieś 15-16 tyś. to bym szukał tego rodzaju okazji. Poczekaj, jeśli Ci się nie pali, facet zmięknie albo sprzeda, ale innego roziwązania nie ma. Swoją drogą, ładny kolorek, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropuch15 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 pcz_07 jestem twojego zdania dziś koleżanka żona do niego zadzwoni i zobaczymy co powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Powiem tak, w dobie tyle szrotu na ulicach i komisach, facet wcale nie chce tak dużo, owszem wydaje się nieadekwatnie do rocznika ale z drugiej strony liczy się ogólny stan auta a tutaj jeśli przebieg jest autentyczny to daje on gwarancję, że to auto jeszcze dłuuuugo pojeździ w miarę bez nakładów większych a może i mniejszych. zgadzam się w 100%. Mi się wydaje, że facetowi nie zależy na sprzedaży, jak się trafi ktoś za 17 to puści. Sam robiłem badanie rynku, miałem wystawionego swojego za 16,5 i po 1 dniu pierwszy telefon, ale wymieniony rozrząd z kzfr, tarcze, klocki, nie ma sensu, nie ma ciśnienia, jeszcze troche się pojeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropuch15 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) koleżanka żona dzwoniła i koleś powiedział że z ceny nie zejdzie i zimówki się znajdą ot i tyle na razie w temacie Regulamin pkt.5.7 - logika wypowiedzi Aston76 Edytowane 27 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dobrej firmy zimówki i jeszcze pachnace nowością czyli do dwóch sezonów warte około tysiąca więc i to się liczy. Osobiście jak miałbym taką furę w okolicy i potrzebował coś kupić to wydałbym więcej i spałbym spokojnie :P Kupisz coś taniej z niewiadomego żródła to zawsze loteria, sam kupiłem od handlarza aczkolwiek co ma dobrą opinię i mogę powiedzieć, że się udało, bo przez pierwszy rok nic nie robiłem, nawet klima była nabita ale to raz się uda, raz nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi