cougar20 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Witam. Jestem tu nowy. Właśnie przymierzam się do zakupu pierwszego Renult Megane III dla mojej żony. Samochód będzie kupowany jako używany z salonu Renault. Czy ma ktoś możliwość rozszyfrować ten kod VIN? VF1KZ0B0644016208. Wg serwisu jest to rocznik 2010 (druga połowa roku), wersja kombi z wyposażeniem Dynamique. Mam też pytanie odnośnie sprzęgła. Czy w silniku 1.5 dci 105km występuje koło dwumasowe? Pozdrawiam Edytowane 27 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Czy w silniku 1.5 dci 105km występuje koło dwumasowe? Tak... bez obaw jak auto normalnie użytkowane to nic się z nim nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi