MilanNL Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Witajcie miłośnicy Renault Megane! Zastanawia mnie fakt, że nic na forum nie ma odnośnie poniższego zestawu głośnikowego. <><><><><><><><><><>><><><><> Bardzo chwalony na francuskim forum renault Megane III <><><><><><><><><><>><><><><> Czy montował ktoś taki zestaw w swoim MIII? Czy jest ktoś w stanie powiedzieć jak wygląda stosunek ceny do parametrów? Czy jakiś spec może zerknąć na parametry i porównać je z innymi markami dostępnymi na rynku ? <><><><><><><><><><>><><><><> <><><><><><><><><><>><><><><> Zastanawiam się nad zakupem takiego zestawu w połączeniu z porządnym wygłuszeniem. <><><><><><><><><><>><><><><> <><><><><><><><><><>><><><><> http://www.focal.com/renault/en/focal-music-premium/ <><><><><><><><><><>><><><><> <><><><><><><><><><>><><><><> Koszt zestawu to 730euro, czyli około 3000zł. Czy w takim zakresie cenowym nie znajdę lepszego sprzętu? <><><><><><><><><><>><><><><> Wg mnie, wielki pozytyw za to iż zestaw jest dedykowany i podłączenie to plug&play, płaski subwoofer nie zajmujący miejsca, można go również ukryć pod fotelem, jednak martwi mnie jak on zagra.. <><><><><><><><><><>><><><><> Lubie posłuchać muzyki w aucie, i to dość głośno, czując przy tym przyjemny czysty bas, a to co moja meganka oferuje fabrycznie woła o pomstę do nieba.. <><><><><><><><><><>><><><><> Z niecierpliwością czekam na Wasze opinie. <><><><><><><><><><>><><><><> Pozdrawiam! Regulamin pkt.5.9 - Enter Aston76 Edytowane 2 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korona Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Myślałem o tym samym. Udało Ci się ogarnąć temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi