maniek1111 Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Nie sugeruj się ID na czujniku. Wczytaj u gumiarza kody czytnikiem. Wyskoczył błąd słowny. Miało być sczytaj, a nie wczytaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 A Pyclip nie odczyta? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Założyłem czujniki i nie są widoczne. Aktywowałem je w UCH i licznik. Auto z HF. Czy trzeba je wzbudzić? Czym? Tylko gumiarz? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Na razie przejechałem 5km. Zobaczymy czy się wzbudzą same REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 A czujniki nowe czy używane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Nowe, z Aliiexpres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 No to może być różnie. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Masz może spisane ID czujników? no i jeśli nowe to trza wzbudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Mam. Sam pisałeś abym się nie sugerował ID na czujnikach. /\/\/\/\/\/\/\/\/\ Czym wzbudzić? Tym pomarańczowym narzędziem za 40 zł do Opla? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Możesz spróbować ale ja bym zrobił tak. Pojechał bym do gumiarza on Ci wzbudzi i od razu urządzeniem sprawdzi każdy czujnik. U mnie czujniki wyglądały tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 W dniu 24.02.2023 o 08:02, aniewa napisał(a): W M II anteną był przewód bez izolacji o długości 17 cm wyprowadzony z modułu UCH w kabinie. W M III prawdopodobnie jest podobnie. Niektórzy dokładają czujniki i po aktywacji w UCH i liczniku wszystko jest OK. Przy systemie HF same się kodują po przejechaniu kilku km. I nie trzeba ich wzbudzać jeśli są nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Myślę, że wzbudzić trzeba. Z HF same się dopisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 (edytowane) W dniu 22.03.2024 o 20:10, maniek1111 napisał(a): Cytując klasyka " Albercik to działa ". Zmieniłem tak jak wyżej i .... cud 😀. Pięknie działa. Zniknął komunika o braku czujników, a wskoczyły wartości ciśnienia. O dziwo wszystkie takie same. Bardzo dziękuję za cierpliwość i pomoc. Tak to wygląda na teraz. Co dokładnie zrobiłeś, procedurę z Pyclipem FAV ID025, ET002 i przyuczeniem co undercover20 opisywał czy to co w linku? Edytowane 14 Kwietnia 2024 przez AnTurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Sprawdź u wulkanizatora czy one podają sygnał, bo jeśli nie to możesz cuda robić, a i tak nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zmieniłem tak jak pisałem z 10 na 255 i wszystko ruszyło. Ale zaczął bym od tego co pisze kolega @Mooomin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 14 godzin temu, maniek1111 napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7, 5.9 - Prezes No tak, skoro trzeba wzbudzić to tego nie robiłem. Spróbuję poprzez spuszczenie powietrza. Gumiarz to ostateczność. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Poza tym nie jestem pewien czy ten EL-50448 zadziała z Megane i dlatego się wstrzymuje z zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Wzbudzenie poprzez spuszczenie powietrza podobno zaznaczam podobno działa. Ja pojechałem i gumiarz odczytał mi kody za free bo robię u niego wszystkie auta 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi