Mooomin Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Na chłopski rozum, powinny. One sygnał przecież cały czas wysyłają jeśli są już aktywowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Też tak mi się wydawało. Ale nic się nie dzieje. Na forum SC dostałem info, że kolega miał koła z czujnikami i jadąc do gumiarza miał je w bagażniku. Też system ich nie widział. Dopiero po założeniu i przejechaniu kawałka trasy zobaczył czujniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Hmm, może muszą być pod konkretnym ciśnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 26 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 🤔 Zastanawiam się jeszcze nad jednym. Czy od M IV czujnik podejdzie do M III? Ok. Cisza. To może zadam inne pytanie. Czy czujniki między M3 PH I a PH III będą się różniły czy też wchodzą te same? Aha czy czujniki o tym numerze 40 70 004 35 R są odpowiednie do M3 PH I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Osobiście nie sprawdziłem, ale czujniki do M4 to całkiem inny model, więc wątpię, żeby pasowały. Nie ryzykowałbym. Co do drugiego pytania, podaj mi swój VIN, spróbuję sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 VF1BZ1V0643891599 proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 (edytowane) Według VIN Twoje auto nie ma tych czujników, więc i katalog nie podaje jakie powinny tam siedzieć. 😞 Znalazłem tylko takie info: Więc chyba powinny być takie same przez całą ciągłość produkcji. Edytowane 3 Marca 2024 przez Mooomin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Dziękuję. Mam jeszcze jedno pytanie - niejasność. Mianowicie czy jeśli udało się programowo włączyć funkcje czujników to jest to potwierdzenie, że można je zamontować w kołach i będą działały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 No tu już nie mam pojęcia. Musiałby potwierdzić ktoś, kto to już robił. Zapytaj tu: https://www.facebook.com/renotech.pro To spece od elektroniki w Renault. REGULAMIN Forum się kłania pkt 6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Dziękuję. Niestety nie mam Facebook’a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 (edytowane) 793 070 887 Telefon komórkowy [email protected] Adres e-mail REGULAMIN Forum się kłania pkt 6 - Prezes Edytowane 12 Marca 2024 przez Mooomin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 3 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Ooo dziękuję bardzo. Napisze do nich. Słuchajcie przedstawię Wam jaki mam problem z czujnikami. Po kolei. Za pomocą poradnika, który jest na forum dopisałem czujniki. Mimo to na liczniku był komunikat o braku czujników. Podpiąłem PyClipem sprawdziłem i wywaliło mi 4 błędy każdy dotyczył jednego koła, a dokładnie, że coś z ciśnieniem w kołach jest nie tak. Generalnie doszedłem, że czujniki są nie takie. Zakupiłem o odpowiednich numerach i założyłem. Przypisałem ich kody ID, skasowałem błędy za pomocą PyClipa. Błędy już się nie pokazały ale no właśnie, nie wyświetlają się wartości ciśnienia na liczniku i jest komunikat braku czujników. Podpowiedzcie co może być nie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 17 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Czujniki oryginalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 17 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 (edytowane) Tak oczywiście. Sprawdzone u gumiarza. Takie 40 70 004 35 R Edytowane 17 Marca 2024 przez maniek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 17 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 A te stare skasowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi