Mooomin Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Ten, który jest zapisany przy kole które go wyświetla zapewne. Z resztą co za różnica i tak pozostałe musisz zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTurek Opublikowano 1 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 W dniu 28.04.2024 o 15:48, Mooomin napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa To znaczy jeden. Tak pewnie zrobię za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 No i zginęły czujniki. Chciałbym zapytać kol "undercover20" czy znalazł sposób po za odłączeniem aku. na przywrócenie czujników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Niestety musiałem odłączyć akumulator żeby wróciły. Ale dziwne wydaje mi się, żeby nie było opcji stałego przypisania bez potrzeby resetu kompa co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 No coś tam nie do końca działa, bo normalnie resetować nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Yyyy czyli u mnie coś nie do końca działa tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 No na to wygląda. Mi nigdy nie znikały i nie musiałem odpinać aku, żeby je przywrócić. Gdzieś coś pewnie w ustawieniach nie do końca gra. Może CLIP by załatwił sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Hmmm? Ewentualnie porównanie ekranów między moimi ustawieniami, a np. Twoimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Mogę po weekendzie zrobić kilka screenów to popatrzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Super byłbym wdzięczny 👍🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek28 Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Jeżeli to nie problem to pokażcie swoje screeny tu. Też mam problem z czujnikami, a właściwie to będę miał bo nie mam gdzie dopisać drugiego kompletu czujników na zimę ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Tak, wkleję tutaj. Ale z tym drugim kompletem to właśnie nie wiem czy się da. Niby w DDT4ALL jest miejsce na 2 komplety, ale jak wpisujesz nowy to stary znika. Będę chyba po prostu przepisywał przy każdej zmianie dany komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Kurczę gdzieś czytałem i byłem przekonany, że auta z HF bez problemu przyjmują dwa komplety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 W Lagunie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mooomin Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Ja nie mam HF, więc nie wiem czy to będzie miarodajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi