skucio501 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Witam Czy ktoś się orientuję jak jest zamontowana ta dolna plastikowa osłona pod silnik. Czy tam są śruby, zapinki? Czy demontaż i montaż jest jakiś skomplikowany? Bez kanału da radę? (Chodzi oczywiście o Megane 3 Grandtour). Edytowane 3 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Dasz rade bez kanału, ale trudniej założyć. Jest tam kilka śrub, klucz 10. 2 śruby pod kabina, 2 w połowie komory silnika i jeszcze przy przednim zderzaku. Znajdź na allegro osłonę i zobaczysz mniej więcej jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skucio501 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki. Rzeczywiście nie jest to skomplikowane nawet lewarka nie używałem. Niestety zamiennik który kupiłem sprawił mi trochę kłopotów musiałem się nagimnastykować, żeby spasował. Miała być taka idealna, nie polecam kolesia z okolic Starych Babic co sprzedaje takie osłony (no może nie tyle kolesia co towaru jaki sprzedaje). Edytowane 3 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi