qweluke Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Cześć, mam taki problem w mojej Megance, mianowicie wiatrak strasznie głośno wyje/cały czas pracuje, nie ważne czy klima jest włączona czy nie, czy nawet sam nawiew w ogóle jest włączony, od czego powinienem zacząć sprawdzanie? Jakie ew koszty naprawy mogę ponieść? Nie kasujemy wpisów moderatora bez konsultacji z nim. Proponuję przypomnieć sobie regulamin forum. Aston76 Sorry. Edytowane 6 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Najprawdopodobniej jest jakiś problem z presostatem i cały czas karze załączać wiatrak klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweluke Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) A gdzie w M3 on się znajduje? Może wystarczy przeczyścić styki? Da rade to zrobić bez kanału? Pod blokiem? Edytowane 7 Listopada 2014 przez qweluke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi