kamasoni Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Witam W Bose edition w standardzie są alusy 17 cali. Chcę kupić zimowe felgi 16 cali lecz te standardowe nie pasują. Alcar, intercars nic takiego nie ma co by pasowało. Parametry: 6,5J 16 5X114,3 piasta 70mm(w standardzie jest 66mm) ET 47 Jest coś takiego w zamiennikach czy trzeba brać z Renault oryginał. Ktoś się orientuje albo ma coś takiego na zbyciu? Pozdrawiam Damian Edytowane 13 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shine Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 To wersja bose ma inny wymiar piasty niż inne meganki 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasoni Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) niestety jest inny piasta jest 70mm. Mam kupione http://allegro.pl/felgi-stalowe-5x114-3-megane-scenic-laguna-fluence-i4735949146.html i będę robił zwrot. Może je rozwiercić? Edytowane 13 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 aż mi się nie chce wierzyć, że jest inny rozmiar. Nie podoba mi się kształt tej felgi, w sensie przetłoczenie. To może powodować, że felga nie wejdzie na piastę, bo się oprze najpierw o zacisk hamulca. Jak z tyłu przymierzałeś i weszła to powinno być ok. Który masz rok auta? Ogólnie rzecz ujmując to chyba niezbyt tanie te felgi. Za 6-8 stów widziałem już komplety używanych aluminiowych felg z laguny III (niektóre z oponami lepszymi lub gorszymi), które powinny pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasoni Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Próbowałem 2 razy u wulkanizatora z przodu po stronie kierowcy. Na feldze aluminiowej po ściągnięciu jest wpis 7J 70 Auto z maja 2011 Dodano: 13 lis 2014 - 20:06 nadmienię, że w Renault Połczyńska w Warszawie potwierdzili inny rozmiar piasty Dodano: 14 lis 2014 - 13:37 wyjaśniło się - niedoróbka renault na 3 pozostałe koła felgi pasują idealnie, a gość z Renault Połczyńska powinien w zęby dostać za wciskanie ciemnoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Hehe no nie popisali się chłopaki z aso nie chcialo mi się wierzyć żeby taką głupotę zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasoni Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 a jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi