krism84 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam! Dziś pod autem zauważyłem plamę prawdopodobnie wody. Bardzo mnie to zdziwiło zajrzałem pod spód (foto) i zobaczyłem ze wa niby woda kapie z jakiegoś "wężyka" Wszystko było by ok gdyby było lato i jeździł na klimie wtedy wiem że takie zjawisko jest normalne ale teraz? Gdy klimatyzacji nie używam tylko grzeje i to nie w trybie auto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Niezależnie czy teraz czy latem z mojej klimy cały czas leci woda ale ja mam non stop w opcji automat, by się nie przejmować i nie zastanawiać nad tym, co do automatu należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto197272 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Witam. Podejrzewam, że to jest wina różnicy temperatur powietrza głęboko wewnątrz rurki a temp. zewnętrzną z tąd stąd ta woda(skropliny). Podobnie jak w tłumiku. Edytowane 19 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi