radmal Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Witam serdecznie. Mam problem z zamkiem od strony kierowcy. Po mroźnej nocy nie mogę otworzyć drzwi z zewnątrz klamka działa ale zamek się nie otwiera, natomiast od środka nie ma żadnego problemu. Lecz jak chcę je zamknąć po otwarciu z wewnątrz zamek nie działa. Po paru próbach zamknięcia drzwi zaczyna wszystko być dobrze. Pomóżcie. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk66 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Posmaruj odmrażaczem w sprayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poldson Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Może się okazać, że odmrażacz pomoże tylko na chwilę. Doradziłbym rozebrać, wyczyścić, wysuszyć i nasmarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi