gojgien Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 W Rybniku od wczorajszego południa delikatnie pada prawie cały czas. Obecnie jest około 10- 15cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 W mojej "polskiej stolicy logistyki" też co nieco prószy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Biały Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Pada jakieś świństwo. Ni to deszcz ni to śnieg. :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Biały Poznań. Gdzie? :D O 7 rano był puszek, ale to tylko na łąkach i trawnikach. O 9 wszędzie woda woda i jeszcze raz woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Fajnie macie, ja co rano muszę skrobać. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 To dmuchnij mocniej w moją stronę. Jeszcze trochę to dzieciaki, jak nie pojedziesz w góry, to zapomną jak wygląda śnieg ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 ... i znowu sypie, jakby mu się nie chciało, ale sypie, +1°C więc dzisiaj było lekkie skrobanko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dzisiaj w plusie i po wczorajszym śniegu nie ma śladu a było go z 3cm od rana. Za oknem +0,4C i szarawo.A przydało by się z 15cm śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Wreszcie troszkę przysypało. Ciekawe ile poleży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 U mnie bieda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 U mnie znowu posypało w nocy i od razu ładniej się zrobiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponiarz Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Kraków dzisiaj cały biały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dzisiaj rano posypało, a później topniało i tylko błoto sie porobiło. Nie lubię takiej pogodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Śnieg przestał padać wczoraj, a padał od nocy z soboty na niedzielę, a dzisiaj od rana pada deszcz, :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi