maciasss Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Już niedługo stanę się posiadaczem Megane III w wersji GT Line. Obecnie poszukuję odpowiedniego egzemplarza - trafiłem na takie ogłoszenie i mam w związku z nim pytanie. Czy w GT Line występowały w ogóle cyfrowe prędkościomierze? Ten egzemplarz ma cyfrowy prędkościomierz i nie wiem czy to nie jest jakiś składak ;) http://ww3.autoscout24.de/classified/262640532?asrc=st|as Co o tym sądzicie? pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Na rynek hiszpański były wypuszczane wersje tylko ze zderzakami GT Line, środek był zwyczajny. Tu wygląda na zamianę licznika, ale też na klapie bagaznika zamiast oznaczenia "dCi" powinno być "GT Line". Jak szukasz konkretnie tej wersji to w Holandii jest bardzo duży wybór, praktycznie tylko ta wersja się tam sprzedawała jako nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi