smichael Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Witam mam Scenic II 1.5dci musze wymienic EGR jaki kupic orginal czy pierburg? Cena podobna. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jak cena podobna to ja bym brał oryginał. Chyba, że ten drugi jest lepszy niż oryginał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 W silniku 1,5 dci do 101 KM pierburg to oryginał. Nie wiem jak w nowszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smichael Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Mam 1.5dci 101KM, różnica w cenie 100zl Edytowane 22 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 kupic orginal czy pierburg? Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. EGR firmy PIERBURG jest oryginałem w tym silniku. EGR-y innych firm są zamiennikami. Chyba, że użyty przez Ciebie wyraz "orginal" oznacza zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) kupić oryginał i od razu zaślepić :D Edytowane 22 Grudnia 2014 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smichael Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki za pomoc!!!! Edytowane 23 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi