benny Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Chciałbym się dowiedzieć co doświadczeni użytkownicy sądzą o ogłoszeniu, którego link zamieszczam poniżej. http://otomoto.pl/renault-megane-tom-tom-zarejestrowany-C32813220.html Wiem, że po samych zdjęciach i opisie trudno wywnioskować więcej niż tylko stosunek ceny do rocznika/wyposażenia lub zweryfikować wyposażenie (widziałem na forum znawców wyposażeń każdego z roczników :)). Chodzi mi głównie o to, czy cena jest realna za taki samochód? W końcu tylko 32000 przebiegu i rocznik 2012. Wyposażenie nie powala, ale mi wystarczy klimatyzacja i wspomaganie, co porównując z moim dotychczasowym samochodem i tak jest "wypasem". <><><><><><><><><><>><><><><> Chciałbym się jeszcze dowiedzieć kilku rzeczy o silniku benzynowym 1.6. Czasami jest on w wersji 100 konnej a czasami 110. Na czym polega różnica? Czy 100 konny (oferowany w samochodzie z przedstawionego ogłoszenia) jest 6 czy 5 biegowy? Jak z żywotnością silnika? Czy ewentualnie możecie polecić jakaś dobrą benzynę montowaną w Megane (diesel mnie nie interesuje)? <><><><><><><><><><>><><><><> Wersja ta nie ma też ledów, które fajnie wyglądają. Widziałem na allegro, że oryginalne lampy można dokupić. Czy taki montaż później jest możliwy? <><><><><><><><><><>><><><><> Z góry dziękuję za opinie :) Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Proponuję Koledze zapoznać się z regulaminem forum, bo widać że ten punkt programu został pominięty podczas rejestracji.Aston76 Edytowane 4 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Użytkowałem takie przez tydzień 100 koni i 5 biegów to porażka w tym aucie, spalanie przy spokojnej mojej jeździe oscylowało w okolicy 8-9L, jak odbierałem to średnia była około 12 l. 1.6 110 ma skrzynie 6b Edytowane 5 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman78 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Ja bym odpuścił i ja odpuściłem. Silnik fajny bo można go zagazować i na tym kończą się plusy no może dodatkowym atutem cena. Nowego grand toura z tym silnikiem można wyciągnąć za 56 tys.z salonu. Jak dla mnie to zdecydowanie za słaby motor. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi