wojtch Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Witam Mam pytanie chce do swojego fluenca 1.6 benzyna 2010rok dołożyć ogrzewane lusterka, po obu stronach dochodzą kable do wtyczki przy lusterkach ale: po prawej stronie (pasażera) po załączeniu ogrzewania tylnej szyby jest zasilanie do ogrzewania lusterka na pinach opisanych w instrukcji a po stronie kierowcy brak zasilania na przeznaczonych do tego pinach. Po stronie kierowcy wg schematu przewody wychodzą z modułu drzwi kierowcy, czy ktoś się może orientuje czy nie trzeba (można) włączyć opcji grzania lusterek clipem??? Bardzo proszę o pomoc, Pozdrawiam Edytowane 5 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nie, pewnie masz uszkodzony kabel np. po naprawie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtch Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) nie mogę oczywiście wykluczyć uszkodzonego przewodu ale ja jestem I właścicelem pojazdu i nic z drzwiami nie było robione Dodano: 05 sty 2015 - 20:03 airbites czy jesteś pewien że tej funkcji nie trzeba aktywować clipem, dzwoniłem już do wielu serwisów i w każdym mówią co innego, oczywiście zero konkretów Edytowane 5 Stycznia 2015 przez wojtch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Fak jest to funkcja do uruchomienia w modulach, ale raczej sama się nie wyłączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtch Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 cinas_ ja myślę że ona nie była włączona, po stronie pasażera jest zasilanie bo + przychodzi bezpośrednio ze skrzynki bezpieczników a postronie kierowcy po module w drzwiach kierowcy więc jak możesz lub ktoś inny to proszę napisać czy taką funkcje można aktywować czy nie, pytałem w kilku ASO i bez odpowiedzi w załączeniu schemat 240-lusterko pasżera zasilanie pin 1 i po stronie kierowcy 239- zasilanie pin 1 po module 1122 , nie ma nigdzie schematu tego co kryje w sobie ten modul 1122 lusterka i moduł drzwi kierowcy.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Na 99% do uruchomienia , powinno dać się clipem poprzez przygotowanie nowego configu ale gotowca nie mam należy trochę poćwiczyć temat , a jak nie clip to commander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtch Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki za szybką odpowiedź, a nie znasz kogoś może z okolic dąbrowy górniczej Dąbrowy Górniczej kto by się tym bawił i miał sprzęt, jak coś to napisz to podam maila. pzdr Edytowane 6 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 hmm nie, ale jak byś miał clipa to mogę zdalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtch Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja nie mam, a o co chodziło tobie, że zdalne (przygotujesz plik który trzeba wgrać?) a jak daleko mieszkasz od Dąbrowy Górniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zdalnie przez teamvivera. Kaczory koło Piły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtch Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A czy jest ktoś na forum kto może sprawdzić w jakimś programie i potwierdzić na 100% że tą funkcję można włączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jak pisałem iż da się jak moduł drzwi posiada wyjście , a jak to pisałem clipem lub na 100% renault commanderem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtch Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A jak moge sprawdzić czy moduł ma wyjście, demontaż tapicerki drzwi i sprawdzenie czy kabelek (ten co zasila ogrzewanie lusterka) jest w kostce wpiętej do modułe? czy możesz mi podać do siebie nr telefonu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtch Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Cinas czy możesz sprawdzić na sucho czy ta funkcja jest w programie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi